Skip to content

Troeven

Nieuwbouwproject L E A F is een modern en eigentijds woonproject met een duidelijke focus op luxe, comfort en gebruiksgemak. Alle woonunits in dit project zijn tot in het kleinste detail afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Zo geniet u nog lang van een strak en tijdloos design. De woonunits in het L E A F project zijn ontworpen met oog op de toekomst!

Ecologisch

L E A F is een modern en ecologisch woonproject. Bij het design van het nieuwbouwproject werd een ecologische levensstijl naar de voorgrond gebracht.

Omgeving

Gijzegem is een rustige gemeente die zich aan de rand van de Vlaamse Ardennen bevindt. Geniet dus van de prachtige natuur, vele wandelroutes en idyllische fietsroutes.

parking (4)

Parkeren

Vlakbij de ingang van het gebouw bevindt zich een ruime parkeergelegenheid voor uw wagen. Het is ook mogelijk om een ondergrondse aan te kopen of te reserveren.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid en bruikbaarheid zijn 2 belangrijke aspecten in het ontwerp van onze woonunits. Ieder appartement is makkelijk bereikbaar via de traphal en via de lift. Bij het ontwerp van de ruimtes hielden we rekening met een vlotte toegang van alle ruimtes en een praktische indeling. Zo zijn alle kamers traploos te bereiken, zonder dat er ergens drempels of trappen werden gebruikt. In de appartementen kan men vlot overal komen, ook met een rolstoel. Alle buitenruimtes, zoals terrassen en privé tuinen zijn eveneens makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Luxe als standaard

Luxe en comfort dragen bij aan een verhoogde levenskwaliteit. In onze appartementen verwerkten we luxueuze voorzieningen als standaard. Ieder appartement werd dan ook voorzien van een kwalitatieve vloerverwarming en 3-dubbel veiligheidsglas. Ook aan de geluidsbeleving binnen de woonunits werd gedacht. Ieder appartement is voorzien van de juiste materialen die galm en negatieve akoestiek tot een minimum reduceren. U geniet thuis ten alle tijden van de rust die u verdient!

Kwalitatieve toestellen en implementaties

Alle appartementen in het L E A F woonproject zijn uitgerust met state-of-the-art toestellen. Zo zijn alle keukens uitgerust met duurzame toestellen van Siemens, een kwalitatief Novy kookvuur en dampkap. De werkbladen in de keuken bestaan uit composiet, wat een erg aangename en luxueuze uitstraling geeft. Ook in de badkamer werden slijtvaste materialen gebruikt die nog vele jaren hun mooie uitstraling zullen behouden. Voor de andere ruimtes en toepassingen maakten we gebruik van de allerbeste bouwmaterialen. Zo bent u zeker dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw interieur en toestellen.

Slimme toepassingen

Ook wanneer u zich buitenshuis begeeft, kunt u gebruik maken van de slimme toepassingen in het appartement. Zo werden er slimme brievenbussen geïnstalleerd die u via een mobiele app kunt controleren. Wil u een pakje laten bezorgen wanneer u niet thuis bent? Geen probleem! De pakjesautomaat is ook via een app te bedienen. U kunt de koerier dus makkelijk en snel toegang geven tot een beveiligde opslagruimte zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn. 

Zorgeloos leven

Een appartement, penthouse of woonunit in het L E A F nieuwbouwproject garandeert u een zorgeloos leven. Het ontwerp en de uitwerking van de appartementen zijn slim ontworpen om in iedere behoefte te voorzien. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en een functioneel design, geniet u iedere dag van de rust die deze functionaliteiten met zich meebrengen. Alle ruimtes zijn handig ingedeeld, met oog op dagdagelijks gebruiksgemak.