Skip to content

Penthouse 2.1

3-slpkrs-2e-verdieping_2-1-min3-slpkrs-2e-verdieping_2-1-min
3 slpkrs 2e verdieping_7 (1)3 slpkrs 2e verdieping_7 (1)
3 slpkrs 2e verdieping_3 (1)3 slpkrs 2e verdieping_3 (1)
3 slpkrs 2e verdieping_4 (1)3 slpkrs 2e verdieping_4 (1)
3 slpkrs 2e verdieping_53 slpkrs 2e verdieping_5
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Penthouse 2.1

Prijs: € 477.000

3 Slaapkamers

1 badkamer

70m² Terras

140m² woonopp.

 

Bent u op zoek naar een ruime en luxueus afgewerkte penthouse dat van alle comfort voorzien is? Dit is het perfecte appartement voor u! Deze penthouse maakt deel uit van het L E A F woonproject in het landelijke Gijzegem. De woning is voorzien van alle luxe die u nodig heeft om uw dagdagelijkse bezigheden aangenaam en comfortabel te maken! Het penthouse is het grootste appartement in het hele gebouw en beschikt over 3 ruime slaapkamers. Zowel de woonruimte als de andere kamers in de woning zijn erg ruim en makkelijk toegankelijk. Het zuid gerichte terras van zo’n 70 m² zorgt ervoor dat u zowel binnen als buiten van iedere dag kunt genieten!

Tijdloos en luxueuze penthouse

Deze penthouse bevindt zich op het 2de verdieping en is bereikbaar via de traphal of via de lift in het gebouw. De bovenste verdieping van het L E A F project is de kers op de taart. Met een woonoppervlakte van 140 m² beschikt deze penthouse over een grote woonkamer, 3 slaapkamers, een ruimtelijke badkamer en open keuken. Iedere kamer werd luxueus ingericht met kwalitatieve materialen.

Een stijlvolle keuken voor een top chef

De ruime, open keuken is volledig ingericht met duurzame materialen. Zo kunt u gebruik maken van de ingebouwde toestellen van Siemens, het kookvuur en de dampkamp van Novy en een erg ruim composiet werkblad. In deze keuken kunt u zich heerlijk laten gaan terwijl u gerechtjes bereidt voor uzelf, uw dierbaren en uw vrienden.

Alle nodige luxe in de badkamer

Ook in de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. De brede, luxueuze inloopdouche is traploos bereikbaar. Daarnaast vindt u en dubbele lavabo en een stijlvol hangtoilet. De badkamer werd ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak.

Geniet van natuurlijk licht in iedere ruimte

Het penthouse van L E A F woonproject is voorzien van grote raampartijen aan iedere zijde van het gebouw. U geniet dus overal van een natuurlijke lichtinval die het wooncomfort vergroot. De kamerhoge ramen zorgen er ook voor dat u vanuit iedere ruimte een mooi uitzicht heeft over de landelijke, groene omgeving.

Dompel u onder in de natuurlijke omgeving

Vanuit de woonkamer heeft u een traploze toegang tot het zuid-gerichte privé terras van 70 m². Het L E A F woonproject wordt omgeven door stijlvol ingerichte groendaken, wat het uitzicht van uw terras meteen een heel stuk aangenamer maakt! Daarnaast heeft u een mooi uitzicht over de groene, landelijke omgeving en het iconische Kasteel van Gijzegem. Dit nieuwbouwproject bevindt zich in de gemeente Gijzegem, dat in de Denderstreek gelegen is. Deze regio biedt een makkelijk en snelle toegang tot de mooiste wandel- en fietsroutes in ons land. Of u geniet van de natuur en rust op uw terras, of u trekt erop uit om de omgeving te verkennen, deze penthouse is het ultieme vertrekpunt voor ontdekkingreizen in eigen land!

Luxe in een duurzame levensstijl

Het L E A F woonproject werd ontworpen met oog op een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. Het E-peil van alle appartementen ligt bijzonder laag en de woonruimtes zijn dus erg energiezuinig. Bovendien installeerden we zonnepanelen op het dak om het gebouw van energie te voorzien. Het penthouse is dan ook uitgerust met 3-dubbel veiligheidsglas, wat het energieverbruik nog verder naar beneden haalt. De watervoorziening van wasmachines en toiletten wordt bevoorraad door een grote regenwatertank in de kelder. Dit penthouse voorziet u van een heleboel luxe en comfort, maar draagt tegelijkertijd bij aan een milieuvriendelijke levensstijl!

Levenslang wonen in Gijzegem

Het L E A F nieuwbouwproject werd ontworpen met oog op levenslang wonen. U geniet in dit appartement van rust en stilte wanneer u daar behoefte aan heeft. Tijdens de uitwerking van de plannen hielden we rekening met een goede toegankelijkheid van iedere ruimte. Alle kamers, faciliteiten en buitenruimtes zijn traploos bereikbaar. Daardoor zijn de woonruimtes in dit project uitermate geschikt voor zowel een jong als een ouder wordend publiek. Deze luxueuze en comfortabele penthouse is de ideale plek om na een lange dag werken tot rust te komen. Maar deze woonruimte is ook de perfecte locatie om te genieten van vrije dagen of om erop uit te trekken in de Vlaamse natuur!

Specificaties

Startjaar

2020

Vooziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem