Skip to content

Appartement 1.3

Ref-Van-Heck_appt-1e-verdieping_2-minRef-Van-Heck_appt-1e-verdieping_2-min
Ref-Van-Heck_appt-1e-verdieping_4-1-minRef-Van-Heck_appt-1e-verdieping_4-1-min
Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_10Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_10
Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)
4186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b88666844186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b8866684
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Appartement 1.3

Prijs: € 297.000

2 Slaapkamers

1 badkamer

36m² Terras

100m² woonopp.

 

Dit luxueus afgewerkte hoekappartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de traphal of via de lift. Het appartement maakt deel uit van nieuwbouwproject LEAF en staat voor degelijke en comfortabele woongelegenheden voor jong en oud. Hier geniet u van de rust en de gerieflijkheid die u verdient wanneer u na een lange dag thuis komt om van de rust te genieten! Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en beschikt over een aangenaam zuid gericht terras van maar liefst 36 m².

Bent u op zoek naar een kwalitatief nieuwbouw appartement dat comfort en luxe uitstraalt? Dan heeft u de perfecte oplossing gevonden!

Omring u met luxueuze oplossingen voor levenslang wonen

Woonproject L E A F werd ontworpen met oog voor detail en comfort. In dit moderne nieuwbouwproject schonken we veel aandacht aan een degelijke en luxueuze afwerking.  Alle gebruikte materialen zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn bijzonder slijtvast. Zo bent u er zeker van dat u nog vele jaren plezier beleeft aan uw woning.

De 2 grote slaapkamers bieden voldoende slaapgelegenheid of de mogelijkheid om één kamer om te vormen tot logeerkamer of hobby kamer. Zowel de badkamer als de keuken zijn uitgerust met alle benodigde toestellen en faciliteiten.

Makkelijk toegankelijk voor jong en oud

Bij het ontwerp van dit nieuwbouwproject hielden we rekening met een goede toegankelijkheid van iedere ruimte. Daardoor zijn alle appartementen uitermate geschikt voor zowel jonge als ouder wordende inwoners. Alle ruimtes zijn traploos toegankelijk en dus makkelijk bereikbaar voor iedereen. In de badkamer heeft u een rechtstreekse toegang tot de inloopdouche. Ook het terras en de traphal zijn bereikbaar zonder trappen, treden of verhogingen.

L E A F is een interessant bouwproject dat iedereen de mogelijkheid biedt om van een luxueuze woning te genieten die een aangename en comfortabele levensstijl garandeert.

Kies voor duurzame materialen

De materialen die in dit appartement gebruikt werden, zijn van hoge kwaliteit en bijzonder duurzaam. Er werden kosten noch moeite bespaard om van dit appartement een prachtige parel te maken. Vanaf het ogenblik dat u de woning binnen komt, voelt u meteen de charme en luxe die zo eigen is aan dit nieuwbouwproject.

De ruime, open keuken is uitgerust met ingebouwde toestellen van gerenommeerde merken, met oog op gebruiksgemak en een lange levensduur.

Laat u onderdompelen in een natuurlijke omgeving

Dankzij de grote raampartijen die een breed uitzicht geven op de omliggende groene omgeving, waant u zich binnen altijd een klein beetje buiten. Geniet u graag van een hapje of versnapering in de avondzon? Dan biedt het ruime zuid gerichte terras van 36 m² de ideale plek om dat te doen! Het terras is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Het L E A F nieuwbouwproject bevindt zich in Gijzegem, dat in de prachtige Denderstreek gelegen is. Dat betekent dat het prachtige landschap en de mooie natuur zich letterlijk aan uw voordeur bevinden! Op wandelafstand van het appartement kunt u het iconische Kasteel van Gijzegem bezichtigen. Maar het appartement bevindt zich ook vlak bij verschillende mooie wandel- en fietsroutes.

Energiezuinige oplossingen voor een verhoogde levenskwaliteit

Dit eigentijdse appartement biedt de perfecte oplossing voor mensen die graag in een luxueus afgewerkt appartement willen wonen, terwijl ze ook makkelijk de natuur in kunnen trekken. Alle appartementen in het L E A F woonproject zijn ontworpen voor een energiezuinige en duurzame levensstijl. Zo beschikt u over zonne-energie dankzij de zonnepanelen die op het dak van het gebouw werden geïnstalleerd. Alle toiletten en wasmachines zijn aangesloten op de regenwatertank die zich in de kelder van het gebouw bevindt.

Ieder appartement is uitgerust met 3 dubbel veiligheidsglas, wat voor een laag energieverbruik zorgt. Ook de kwalitatieve vloerverwarming draagt bij aan een milieuvriendelijke woonstijl. Er werd ook rekening gehouden met het akoestisch comfort in dit appartement. Zo ondervindt u geen last van geluiden van buitenaf.

Specificaties

Startjaar

2020

Vooziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem