Skip to content

Appartement 1.1

Ref-Van-Heck_appt-1e-verdieping_9-minRef-Van-Heck_appt-1e-verdieping_9-min
Ref-Van-Heck_appt-1e-verdieping_2-minRef-Van-Heck_appt-1e-verdieping_2-min
Ref-Van-Heck_appt-1e-verdieping_4-1-minRef-Van-Heck_appt-1e-verdieping_4-1-min
Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)
4186403-7afbf703db9aa0946b11df3ef3965a844186403-7afbf703db9aa0946b11df3ef3965a84
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Appartement 1.1

Prijs: € 267.000

2 Slaapkamers

1 badkamer

10m² Terras

100m² woonopp.

 

Dit luxueuze hoekappartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de traphal of lift. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers en biedt toegang tot een gezellig zuid gericht terras van 10 m². Het appartement is functioneel ingedeeld met oog op luxe en comfort. Alle kamers en het terras zijn makkelijk en traploos bereikbaar. Dit appartement is ontworpen voor levenslang wonen, terwijl u geniet van de rust en de groene omgeving!

Comfort voor levenslang wonen

Dit hoekappartement is uitgerust met alle faciliteiten en functionaliteiten om u het comfort bieden dat u verdient. Deze woning bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de traphal of via de lift. De 2 ruime slaapkamers bieden voldoende slaapgelegenheid of ruimte voor een bureau of hobby kamer. Daarnaast zijn zowel de badkamer als de keuken uitgerust met kwalitatief hoogstaande materialen en toestellen. Woonproject L E A F werd ontworpen met oog op luxe, comfort en toegankelijkheid. Zo zijn alle ruimtes traploos bereikbaar. Deze appartementen zijn dus uitermate geschikt voor jong en oud!

U hoeft alleen nog uw koffers in te pakken en uw intrek te nemen, want alle voorzieningen zijn reeds aanwezig in dit luxueuze appartement.

Geniet van het licht en de natuur

Alle kamers zijn voorzien van een interessante lichtinval die het comfort binnenshuis vergroot. Het interieur van dit appartement werd afgewerkt met kwalitatieve, lichte materialen. Daardoor heeft het appartement een aangename en lichte sfeer waar u tot rust kunt komen. Dankzij de grote raampartijen geniet u van een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Zo geniet u zowel binnen als buiten van de groene omgeving.

Deze moderne appartementen bevinden zich in het landelijke Gijzegem, van waar u een directe toegang heeft tot de landelijke omliggende regio. Of u nu vanop uw terras wil genieten van het uitzicht of u er liever op uit trekt om de buurt te verkennen, dit appartement is het ideale vertrekpunt voor ontspannende dagen!

Luxueuze en duurzame afwerking

Dit appartement is voorzien van alle faciliteiten om comfortabel te leven. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en een hangtoilet. In de geïnstalleerde keuken kunt u gebruik maken van kwalitatieve inbouwtoestellen van Siemens, een Novy dampkap en kookplaat en een ruim composiet werkblad. Alle materialen en toestellen zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid en comfort. Zo bent u er zeker van dat u vele jaren plezier zal hebben van de faciliteiten. We hielden ook rekening met een luxueuze afwerking die voor een aangenaam en comfortabel gevoel zorgt.

Prachtige ligging in de Vlaamse natuur

Het L E A F nieuwbouwproject is gelegen in de Denderstreek in Gijzegem. Wanneer u buiten stapt, ontdekt u meteen dat u omringd bent door landelijke schoonheid in een natuurlijke omgeving. Het appartement ligt op wandelafstand van het Kasteel van Gijzegem. Ook de verschillende wandel- en fietsroutes in de buurt zijn makkelijk en snel bereikbaar. In deze regio geniet u van de rust en de natuur!

Duurzaam en energiezuinig wonen

Dit aangename hoekappartement op de eerste verdieping is voorzien van alle benodigdheden voor een duurzame en energiezuinige levensstijl. U beschikt over de voordelen van zonnepanelen, een kwalitatieve vloerverwarming en het gebruik van regenwater voor toiletten en was voorzieningen. Alle appartementen zijn voorzien van 3-dubbele beglazing met veiligheidsglas. Bovendien werd er ook rekening gehouden met het akoestisch comfort binnenshuis. Zo stapt u meteen in een oase van rust wanneer u thuis komt.

Specificaties

Startjaar

2020

Vooziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem