Skip to content

Gelijkvloers appartement 0.3

4186397-321f8cc4adc03b787d0c7d9f5d0221ac-image(836x508crop)4186397-321f8cc4adc03b787d0c7d9f5d0221ac-image(836x508crop)
Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_4Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_4
Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_8Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_8
Ref-Van-Heck_2-slpkr-gelijkvloers_2-minRef-Van-Heck_2-slpkr-gelijkvloers_2-min
Ref-Van-Hecke_gelijkvloers_4-minRef-Van-Hecke_gelijkvloers_4-min
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Appartement 0.3

Prijs: € 307.000

2 Slaapkamers

1 badkamer

55m² Terras

100m² woonopp.

 

Dit luxueuze gelijkvloers hoekappartement is de ideale plek om uzelf onder te dompelen in luxe. Het hoekappartement biedt een ruim uitzicht op de omliggende natuur en voldoende mogelijkheden om in rust te genieten van de buitenlucht. Vanuit de ruime leefruimte heeft u een directe en traploze toegang tot 2 terrassen en een eigen privé tuintje. Dit grote hoekappartement biedt de ultieme woonervaring, zowel binnen als buiten!

Aangename lichtinval in een zee van ruimte

Deze woning biedt een zee van ruimte, met 2 slaapkamers, een grote leefruimte en een volledig ingerichte keuken en badkamer. Dit hoekappartement heeft een totale woonoppervlakte van zo’n 100 m². Over ruimte hoeft u zich dus zeker geen zorgen te maken! Alle kamers zijn voorzien van hoge ramen die voor een aangename natuurlijke lichtinval zorgen, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

Luxe in de keuken

Leef u uit als top chef in de compleet afgewerkte keuken! De open keuken is afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen van de merken Siemens en Novy. Geniet van de gedetailleerde afwerking van het aanrecht en werkblad terwijl u heerlijke maaltijden bereidt. De keuken werd geïntegreerd met de woonkamer waardoor u tijdens de bereiding van de maaltijden het contact met de woonkamer niet verliest. Kortom, deze keuken is de droom van iedere top kok of amateur chef.

Hou voeling met de omliggende natuur

Eén van de grote voordelen van dit hoek appartement is de blijvende voeling met de omliggende natuur. Dankzij de grote raampartijen, die helemaal tot aan de vloer reiken, heeft u een breed zicht op de omgeving buiten. Zo brengt u buiten altijd een klein beetje naar binnen. Maar ook de aanwezige buitenruimtes zijn makkelijk en vlot bereikbaar. Dit appartement beschikt over een zuid gericht terras van maar liefst 15,3 m² dat bereikbaar is vanuit de woonkamer. Daarnaast bereikt u makkelijk het riante terras van 40 m² aan de achterzijde van het gebouw. Om de plezierige buitenbeleving nog te vergroten, geeft dit appartement ook toegang tot een leuke privé tuin. Bent u op zoek naar een tijdloos appartement waar u nog vele jaren kunt genieten van luxe en comfort? Dan is dit de ultieme kans!

Omringd door het prachtige Vlaamse landschap

Gijzegem bevindt zich in één van de mooiste regio’s van ons land. Gijzegem bevindt zich in de Denderstreek en vanuit uw comfortabele appartement bent u op enkele minuten tijd omringd door de prachtige omgeving. Het L E A F nieuwbouwproject bevindt zich op enkele minuten van verschillende wandel- en fietsroutes die u meteen onderdompelen in de omliggende natuurlijke landschappen.

Geniet van de luxe

Het L E A F project werd ontworpen met oog op luxe, comfort en levenslang wonen. Zo zijn alle kamers en buitenruimtes traploos bereikbaar. Ook in de badkamer werd gedacht aan een makkelijke toegang door de installatie van een inloopdouche, dubbele lavabo en hangtoilet. De open keuken werd afgewerkt met duurzame en kwalitatieve producten. In dit appartement merkt u meteen dat er kosten noch moeite gespaard werden op materiaalkeuze en afwerking. Alle ruimtes zijn ontworpen volgens een slim en functioneel design dat het appartement toegankelijk maakt voor zowel een jong als een ouder wordend publiek.

Energiezuinig wonen

Alle appartementen in dit gebouw dragen bij aan een energiezuinige leefstijl. Zo installeerden we zonnepanelen voor de energievoorziening om uw energiefactuur laag te houden. Alle ramen zijn voorzien van 3-dubbel veiligheidsglas en vloerverwarming. Het regenwater wordt opgevangen in een grote regenput die de toiletten en wasmachines voorziet van water.

Specificaties

Startjaar

2020

Voorziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem