Skip to content

Gelijkvloers appartement 0.2

Ref. Van Hecke_gelijkvloers_5Ref. Van Hecke_gelijkvloers_5
Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_1Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_1
Ref. Van Hecke_gelijkvloers_1Ref. Van Hecke_gelijkvloers_1
Ref. Van Hecke_gelijkvloers_2Ref. Van Hecke_gelijkvloers_2
4186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b88666844186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b8866684
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Appartement 0.2

Prijs: € 217.000

1 Slaapkamer

1 badkamer

20m² Terras

70m² oppervlakte

 

Dit strakke en eigentijdse appartement is voorzien van een heleboel comfortabele en luxueuze details. Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt met oog op levenslang wonen. De ruime slaapkamer, volledig geïnstalleerde keuken, comfortabele badkamer en de directe toegang tot een privé terras aan de zuidzijde van het gebouw geniet u, zowel binnen als buiten, van een rustgevende en natuurlijke omgeving.

Functionaliteit voor levenslang wonen

In dit appartement kunt u gebruik maken van een heleboel slimme functionaliteiten. De woning is gelegen op het gelijkvloers van het nieuwbouwproject L E A F en beschikt over 1 ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een traploze toegang tot het zuid gerichte terras van 20 m², waar u zich meteen in de natuur bevindt. In dit luxueuze appartement heeft u een makkelijke en snelle toegang tot alle ruimtes, toestellen en benodigdheden.

Een slimme en toegankelijke indeling

Alle ruimtes in dit appartement zijn ontworpen om uiterst functioneel en bruikbaar te zijn. De ingerichte badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en hangtoilet is erg toegankelijk en voorzien voor levenslang wonen. Ook de open keuken is makkelijk bereikbaar en ingericht met alle nodige comfort en inbouwtoestellen van hoge kwaliteit. Zo werd in dit ontwerp gekozen voor duurzame toestellen van kwalitatieve merken, zoals Siemens en Novy.

Ideaal voor de natuurliefhebber

Zoekt u een appartement waar u ’s avonds nog kan genieten van een hapje of een drankje in de avondzon? Dat kan perfect op het zuid gerichte terras. Ook voor wandelaars en fietsers heeft deze woning de ideale ligging. L E A F bevindt zich op een uitmuntende locatie, aan de start van een heleboel wandel- en fietsroutes die u binnen enkele minuten tijd in een groene omgeving brengen. Gijzegem is het centrum van één van de mooiste regio’s van Vlaanderen. Het is dan ook het ideale startpunt voor korte (of lange) ontdekkingsreizen in de natuur! Zoekt u een luxueus afgewerkt appartement waar u toch ook van de buitenlucht kunt genieten? Dan is deze woning ideaal voor u.

Detail afwerking met een vleugje luxe

Bij het ontwikkelen van dit nieuwbouwproject zijn kosten noch moeite bespaard. Alle ruimtes zijn tot in de puntjes afgewerkt en over ieder detail werd nagedacht. De keuken en badkamer zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen die op ingenieuze wijze werden geïmplementeerd, met oog op comfort en gebruiksgemak. Ook het appartementsgebouw is uitgerust met de nodige faciliteiten die rust brengen. Zo beschikt het gebouw over slimme brievenbussen, een installatie voor de bezorging van pakjes, ondergrondse en bovengrondse parkeerruimtes en een toegankelijke ruimte voor afval.

Duurzaam en energiezuinig wonen in Gijzegem

Het L E A F project is een moderne en tijdloze nieuwbouwresidentie waar optimaal rekening werd gehouden met duurzaamheid en hernieuwbare energie. Zo werden de appartementen voorzien van zonnepanelen voor duurzame energie. Het regenwater wordt opgevangen in een grote waterput die op zijn beurt het water voor de toiletten voorziet. Het E-peil in de appartementen ligt erg laag en u mag er van uit gaan dat uw energiefactuur verwaarloosbaar zal zijn.

Alle appartementen in dit gebouw zijn voorzien van driedubbele beglazing met veiligheidsglas en een kwalitatieve vloerverwarming. In dit appartement geniet u van het comfort en de rust die u verdient!

Specificaties

Startjaar

2020

Vooziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem