Skip to content

Gelijkvloers appartement 0.1

Ref. Van Hecke_gelijkvloers_5Ref. Van Hecke_gelijkvloers_5
Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_1Ref. Van Heck_2 slpkr gelijkvloers_1
Ref. Van Hecke_gelijkvloers_1Ref. Van Hecke_gelijkvloers_1
Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)Ref. Van Heck_appt. 1e verdieping_6 (2)
4186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b88666844186396-55bf776cc1c98cca6dca1811b8866684
4186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c6214186410-96f0c96a4288f54f032fdb199857c621

Appartement 0.1

Prijs: € 352.000

1 Slaapkamer

1 badkamer

55m² Terras & privé tuin

In dit gelijkvloers appartement kunt u zichzelf onderdompelen in luxe. Vanuit de ruime binnenruimte met aangename lichtinval heeft u een makkelijke toegang tot 2 terrassen en een private tuin. Bent u op zoek naar een stijlvolle woning temidden van de prachtige omliggende natuur? In dit appartement geniet u van het beste van twee werelden.

Ook binnen komt u makkelijk tot rust dankzij de luxueuze afwerking. Aan ieder detail is gedacht en er is gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen in iedere ruimte van dit appartement.

Geniet van licht en ruimte

Dit ruime gelijkvloers appartement is voorzien van 2 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 95 m². In dit hoekappartement kunt u genieten van een interessante lichtinval dankzij de grote raampartijen. Het ruime appartement is uitgerust met alle voorzieningen en afgewerkt met lichte, hoogwaardige materialen. Deze aangename woonruimte biedt een heleboel comfort en luxe om een huiselijke sfeer te creëren.

Leef u uit als een top chef

De open keuken is stijlvol geïntegreerd in de woonkamer en voorzien van alle toestellen. In deze keuken kunt u uw innerlijke top chef plezieren met toestellen van Siemens en een Novy dampkap en kookplaat. De aanwezige toestellen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en stijl. 

Verder werd de keuken afgewerkt met een duurzaam composiet werkblad waar veel extra werkbladruimte is voorzien voor de bereiding van de meest complexe gerechten.

Voor de natuurliefhebbers

Een hapje en een versnapering in de avondzon of een hele dag zonnekloppen op een prachtig zuid-gericht terras? Dit appartement beschikt over een grote buitenruimte die u optimaal kunt benutten.

Aan de zuidzijde geeft de woonkamer meteen toegang tot een terras van 15,3 m². U kunt er de hele dag genieten van het zonlicht. Aan de achterzijde van het gebouw beschikt u over een groot terras van 40 m² en een privé tuin.

Ben u op zoek naar een luxueus afgewerkt appartement waar u voldoende mogelijkheden heeft om van de buitenlucht te profiteren? Dit is de ultieme kans!

Deze appartementen zijn gelegen in de nabijheid van verscheidene wandel- en fietsroutes in één van de mooiste regio’s van ons land. Bovendien zorgt de ultieme ligging op wandelafstand van het centrum van Gijzegem voor een vlotte toegang tot alle noodzakelijke faciliteiten.

Luxueuze afwerking met aandacht voor detail

Alle appartementen in dit project zijn luxueus afgewerkt, met aandacht voor detail. In dit appartement geniet u van een woonruimte die tot in de puntjes is uitgewerkt, met oog op uw comfort. Zo hoeft u alleen maar uw spullen mee te brengen en bent u klaar om te genieten van de prachtige omgeving.

Niet alleen binnen het appartement is aan alle details gedacht. Het appartementsgebouw beschikt over alle faciliteiten die bijdragen aan een zorgeloze levensstijl.

Duurzaam en energiezuinig

Alle appartementen worden van stroom voorzien via een set zonnepanelen. Bij de afwerking werd meteen ook gedacht aan een energiezuinig resultaat. Daarom werd er gekozen voor 3-dubbele beglazing met veiligheidsglas en een hoogwaardige vloerverwarming. Om de toiletten en wasmachine van water te voorzien, werd er een grote regenwaterput geplaatst.

Alle appartementen zijn luchtdicht en zijn ontworpen met oog voor akoestisch comfort. Wanneer u thuis bent, kunt u genieten van de rust en stilte die u verdient!

Specificaties

Startjaar

2020

Voorziene oplevering

2021

Volledig uitgeruste keuken

1

Elektriciteit via zonnepanelen

Autostaanplaats, eventueel om te vormen tot garagebox

Prachtige ligging op 600m van het centrum van Gijzegem